Hur går det till?


Ring eller maila så får vi se vad som blir den bästa lösningen för just dig och dina behov.


Enskilda samtal samt parsamtal

Jag har mottagning i Stockholm, samt i Gävle.


Grupp och workshop


Lever du med någon som dricker för mycket eller använder andra droger? Är du fylld av förvirrade tankar och obesvarade frågor? Här får du verktyg till att hantera din situation på ett bra sätt. Att delta i en grupp med andra i samma situation gör att processen optimeras och du känner igen dig i de andra.Nyheter 2018!


#MeToo


Du tjej/kvinna, som är eller har varit utsatt för sexuella kränkningar, våld i nära relationer, övergrepp mm. Jag erbjuder enskilda samtal och gruppsamtal tillsammans med andra kvinnor i samma situation, främst i Gävleområdet. Hör av dig för mer information!


Processgrupp


Upplever du att oönskade händelser, skeenden och relationer upprepas i ditt liv? Känns det ibland som att du följer ett gammalt "manus" som kommer igen och igen fast du vill slippa? Går ditt liv i cirklar, utan att du kan lämna det som inte längre är önskvärt? Du separerar men träffar en ny partner där samma mönster uppstår, du känner att du inte trivs på arbetsplatsen och byter jobb, men hamnar i samma oönskade situation igen?
Det är en sanning att vi på ett omedvetet plan attraheras av det vi känner igen, även om det medför att vi mår dåligt, får negativa konsekvenser eller hindrar oss själva från att leva ett gott liv.
Det finns en lösning för att stoppa den negativa spiralen. 
Men hjälp av en så kallad processgrupp kan du göra dig fri från det som gör att du lever i loopen av upprepning.
Det kan handla om allt från dysfunktionella relationer till att du känner dig otillräcklig, mindre värdefull än andra, att du upplever att du gång på gång blir sviken, har svårt med närhet, söker nya partners hela tiden, upplever att du har låg självkänsla eller att du lever nära någon som dricker för mycket eller använder andra droger. Kanske är du ständigt arg och harmas på dina kollegor, din partner eller dina vänner ... 
Med början sista veckan i januari år 2018 kommer det att finnas möjlighet för dig som vill göra en förändring, att delta i en så kallad processgrupp. Du väljer själv vad du vill dela med dig av, eller kanske vill du bara lyssna de första gångerna
Sekretess är självklart! 
Undrar du över något, så tveka inte att höra av dig på 0763 465060 eller på info@beroenderesurs.se
Grupperna hålls i Gävle och ev fler orter i länet, vid intresse även i Stockholm.


Föreläsningar


Jag föreläser och utbildar om beroendesjukdomen, om medberoende och så kallad "vuxna-barn-problematik".